Facebook, Instagram og Snapchat har for mange blitt de viktigste kanalene for å markedsføre seg.

Er du trygg på at det innholdet du legger ut i sosiale kanaler utnytter potensialet? Hvis ikke kan det være svært mye å hente på innhold bedre tilpasset kanaler som Facebook, Instagram og Snapchat.

Hvor mye synlighet og hvor mye engasjement du får vil være helt avhengig av din evne til å lage innhold som treffer din målgruppe på Facebook, Instagram og Snapchat. Men det vil avhenge like sterkt av om du lager innhold som fungerer godt i disse sosiale mediene. De interne spillereglene for Facebook, Instagram og Snapvhat varierer over tid, og hva folk er lei av og ikke lei av vil også endre seg. Kanskje kommer det nye sosiale kanaler som er relevante for akkurat din målgruppe. Å holde seg oppdatert om alt dette, og samtidig klare å produsere fantastisk innhold er nesten umulig for en som sitter ofte mer eller mindre alene internt i en bedrift med denne oppgaven, og kanskje andre ansvarsoråder også. Da er det fint å ha et kreativt, effektivt, engasjert og kanskje litt vilt team å slenge utfordringer til.

Filmproduksjon har blitt en helt sentral del av de viktigste sosiale plattormene, og OMG har det alltid som en sentral del av hva vi anbefaler at man fokuserer på. Vi har et fantastisk filmteam som produserer engasjerende historiefortelligner beregnet på sosiale medier.

Vil du gi dine sosiale kanaler en real vitmaininnsprøytning? kontakt oss her!