Facebook-annonsering er den markedskanalen som vokser desidert raskest om dagen. Dette viser at norske annonsører og bedrifter har fått øynene opp for hvor verdifullt Facebook-annonsering kan være, om det blir gjort riktig. Vi har jobbet med Facebook-annonsering siden 2011, og har nå 12 kreative og analytiske personer som aktivt jobber med denne type annonsering.

Hvorfor annonsere på Facebook?

Alle er på Facebook: I følge Facebook så er 3.2 millioner nordmenn på Facebook. Kanskje ikke veldig overraskende, men dette viser at «alle» er på Facebook, også din målgruppe. Ikke bare er vi «alle» på Facebook, men vi er svært aktive brukere.

Målrettingsmuligheter: Alder, kjønn, bosted og interesser er kunnskap som Facebook sitter på, og som de lar oss annonsører bruke slik at du nå de som betyr noe for din bedrift. I tillegg så har du muligheten til å lage publikum på blant annet personer som tidligere har besøkt din nettside.

Mål effekten av annonseringen: Facebook gir deg et hav av metrics som gjør at du kan måle effekten av din annonsering på Facebook. Nøkkelen til suksess er å vite hvilke metrics som er relevante, basert på målet for annonseringen samt annonseformat.

Optimaliser annonsering: Gode målrettingsmuligheter og muligheten til å effektivt måle resultater gjør at man har muligheten til å optimalisere annonseringen. Dette gjør at vi over tid kan forbedre målrettingen, innholdet og redusere kostnaden.

Det er rimelig: Noen påstår at det er dyrt å annonsere på Facebook – vi er uenige. Facebook-annonsering gir deg muligheten til å treffe de riktige personene, effektivt måle resultater og optimalisere, og hvis dette blir gjort riktig, så er Facebook en rimelig annonsekanal.

Hvorfor velge oss?

Vi som jobber med Facebook-annonsering hos OMG har det riktige blandingsforholdet av kreativitet, nysgjerrighet og nerdhet. Dette gjør at vi hos OMG:
vet hvordan vi produserer godt innhold som er skreddersydd målgruppen.
vet hvordan vi planlegger, optimaliserer og evaluerer kampanjer slik at vi oppnår best mulig resultater.
er oppdatert på det nyeste innen Facebook-annonsering.
digger å jobbe med Facebook-annonsering.

 

Trenger du hjelp med Facebook-annonsering?

Kontakt oss gjerne for en uformell gjennomgang av det du allerede gjør i dag, eller det du har lyst til å oppnå med Facebook-annonsering. Det koster ingenting!