Vil du få mest igjen for markedsbudsjettet? Da bør du snakke med OMG om performance marketing. OMG har 8 dedikerte konsulenter som jobber 100 % med performance marketing. Vi har satset innen dette området helt siden 2007. Dette gjør OMG til et av de sterkeste og mest erfarne miljøene på dette området.

Resultatene skal være synlige og målbare – og vi er like avhengig av dem som dere. For å oppnå et godt resultat setter vi oss inn i deres forretningsidé og prosesser. Sammen leverer vi målrettet kommunikasjon til dine kunder.

Performance  Marketing omfatter bannerannonser, facebook annonser, remarketing, webanalyse, søk og ikke minst optimalisering av innhold.

Bannerannonser har lenge vært forbeholdt de største annonsørene, men de siste årene har muligheter i forskjellige nettverk og ikke minst remarketing gjort bannerannonser til et viktig verktøy også for mindre annonsører. Vi sørger for at du får mest igjen for bannerbudsjettet gjennom nøye segmentering av målgrupper og innovative måter å finne akkurat dine potensiele kunder i cyber-verdenen.

Internettsøk står for en stor andel av en bedrifts rekruttering av nye kunder. Om ikke du er synlig i søk, er det konkurrentene dine som får kundene. For å være synlig i søkemotorer kreves kontinuerlig arbeid. Annonser, budsjetter og nettsteder må stadig overvåkes og justeres for å være effektive.

Våre konsulenter optimaliserer både for betalt søkemotorannonsering og for organisk søk gjennom søkemotoroptimalisering. Optimaliseringen krever mye oppmerksomhet og ressurser for hele tiden å være oppdatert på utviklingen. Vi vet hva som kreves og sparer dere for tid og penger.

Web-analyse står sentralt i performance marketing. Vi sørger for at alt som skjer på din nettside som bidrar til salg, kan måles og er enkelt synlig for beslutningstagere.

Ta kontakt i dag for en uforpliktende samtale!