E-postmarkedsføring er den mest effektive måten å kommunisere med kunder på, både eksisterende og potensielle. Det er enkelt, det koster lite og det har relativt stor sjanse for å treffe målgruppen.

Det finnes en rekke brukervennlige verktøy som gjør det enkelt å sende ut nyhetsbrev til store grupper. De har predefinerte maler og bildebaser i bunnen slik at alt du trenger å gjøre er å produsere innholdet. Selskaper som lykkes med e-postmarkedsføring sørger også for at mottakerne får innhold som er relevant for dem.

Folk liker å motta e-post om ting som interesserer dem. Er de aktive kunder eller har selv sagt at de ønsker å få informasjon fra deg kommer de også til å lese det du sender. I enkelte tilfeller vil ikke all din informasjon være relevant for alle dine kunder. Nøkkelen er å skaffe så mye informasjon som mulig om mottakerne av informasjonen din for deretter å skreddersy hvilken informasjon de skal få. Dagens verktøy automatiserer denne prosessen slik at du enkelt kan tilpasse innhold til hver enkelt mottaker.

Siden alt går elektronisk har du også store muligheter for å måle effekten av de utsendelsene du gjør. Våre kunder opplever at de får stor ROI på sine elektroniske kampanjer. Utsendelsene koster lite og terskelen for å kjøpe noe er lav når du treffer riktig målgruppe.

Vi hjelper kunder med hele prosessen fra å utvikle langsiktig strategi til implementering og daglig drift og utsendelse og innholdsproduksjon.