Som kunnskapstørste konferansedeltagere har mange av oss vært på diverse arrangementer der hovedvekten ligger på presentasjoner av store kampanjer, for store merkevarer, med store budsjetter. Alltid spennende, men sjelden særlig matnyttig. Noen ganger kan man skalere ned, det er sant, men ofte blir det bare en dag ute av kontoret, og ikke noe særlig mer.

OMG skaper en konferanse der deltagerne faktisk sitter igjen med noe de kan bruke. Du skal kunne gå på kontoret dagen etter og teste noe av det du lærte på Social Øst. Kanskje var det nettopp målrettingen på Facebook-annonsene som var problemet med den forrige kampanjen du kjørte? Kanskje var det optimaliseringsjobben som ikke var god nok?

I samarbeid med Meat AS og Kommunikasjonsforeningen i Østfold, arrangerer OMG Social Øst for første gang. Dette er en heldagskonferanse med fokus på sosiale medier, og hvordan du praktisk kan bruke det i din bedrift. Vi har samlet noen av Norges dyktigste foredragsholdere for å kunne gi deg de beste tipsene for å lykkes med din digitale markedsføring.

Vi har invitert foredragsholdere som både skal inspirere og gi tips til faglige nytteverktøy. De skal gi deg som jobber i en liten eller mellomstor bedrift muligheten til å benytte deg av sosiale medier i markedsmiksen på lik linje med de store.

Klikk her for å lese mer om konferansen.