Frokostseminaret er nå fulltegnet, men dersom du ønsker å stå på venteliste kan du sende en mail til frokostseminar@omg.no

Hvordan kan du som bedrift benytte deg av influencere i din markedsføring, og hvordan kan du få mer sving på dine aktiviteter på Instagram?

Vi inviterer til gratis frokostseminar med Desiree Andersen, AdLINK Media og vår egen Instagram-ekspert Matilde Brandt.

Desiree Andersen: Hvordan skape innhold som har høy nytteverdi for følgerne dine i sosiale medier?

For fem år siden startet personlig trener og kostholdsveileder Desiree Andersen bloggen www.fitfocuse.no. 5 år senere drifter hun en av Norges største blogger og engasjerer tusenvis av mennesker via sine sosiale medier. Hvordan tenker hun om spredning av innhold via sosiale medier? Hvordan bruker hun de ulike sosiale mediene som en forlengelse av bloggen? Hvordan kan man med dagens algoritmer sørge for å skape godt engasjement og innhold via sosiale medier?

Line Skaar: 5 tips til hvordan lykkes med influencer-marketing.

Line har jobbet i 10 år med digital markedsføring og jobber i AdLINK Media.

AdLINK Media samarbeider i dag med influencere som blant annet Trines Matblogg, Maria Skappel, Desiree Andersen, Petter Northug og Vanessa Rudjord.

Matilde Brandt: Instagram for bedrift – opp og frem med enkle grep

Instagram kan fort bli en hodepine for mange bedrifter. «Må vi være der også?». Matilde er Rådgiver i OMG og hjelper bedrifter med  å lykkes med sin digitale strategi, ikke minst på Instagram. Selv har hun så langt lagt ut 2558 bilder på Instagram på sin egen profil, dette har gitt henne nesten 250 000 følgere. Matilde deler sine konkrete tips til hvordan din bedrift kan lykkes på Instagram.