Slides fra frokostseminaret

På et stadig mer fullpakket Facebook kan det være vanskelig å styre alle annonsekampanjer i riktig retning. Med automatiseringsprosesser blir jobben betydelig enklere, og mer effektiv.

FROKOSTSEMINARET ER FULLT. Ønsker du å stå på venteliste? Send en e-post til frokostseminar@omg.no

Essentials of Succeeding on Facebook at Scale – Learnings from Advanced Advertisers» – Kalle Tiihonen, Smartly.io Solutions

For tre år siden kom vi i OMG over en rar liten gjeng i Finland som laget et system for automatisering av Facebook-annonser, og ble en av deres første kunder. I dag har Smartly 100 ansatte, med kontorer i flere verdensdeler og er ledende innenfor dette området. Få i verden har en dybdeinnsikt i Facebook sine annonsealgoritmer som dem.

Kalle kommer for å fortelle litt om hvordan man kan utnytte muligheten som ligger i automatisert annonsering på Facebook.

2 eksempler på annonseautomatisering på Facebook fra Norge– Ludvik Høegh-Krohn, OMG AS

OMG har jobbet med automatisering av Facebook-annonser siden vi startet med Smartly for tre år siden. Noen ganger kan man kjøre ren automatisering, men oftest kreves en miks av human touch og teknologi. Ludvik Høegh-Krohn fra OMG AS viser prosessen ved hjelp av norske caser.

Hvorfor er det ingen som ser meg? – Kristian Mehlum Lie, OMG AS

Hvorfor får alle andre bedre rekkevidde og engasjement enn deg? OMG har jobbet med innhold til sosiale kanaler i mange år og gir deg deler av svaret. Kristian gir deg 7 tips for hvordan du kan utnytte Facebook-algoritmen til din fordel.

FROKOSTSEMINARET ER FULLT. Ønsker du å stå på venteliste? Send en e-post til frokostseminar@omg.no