Inspirere, engasjere og konvertere

Etter en lang dag med faglig påfyll passer det bra å runde av det hele med en liten fest. Som deltager på konferansen får du muligheten til å mingle med deltagere og foredragsholdere på TBA. Det blir servering av mat og drikke, og litt lett underholdning. En perfekt sjanse til å knytte nye bånd. Kanskje møter du din neste kunde?

Vi tar forbehold om endringer i programmet.

08:30 Registrering

Husk å møt opp i god tid.

09:00 Introduksjon ved Kristian Mehlum Lie

Kristian ønsker velkommen og forteller hva dagen vil bringe.

09:15 Hans-Petter Nygård Hansen

Mange kjenner Hans-Petter fra før. Han har for tiden en av Norges mest populære podcaster om digitale medier, og hadde nylig Statsministeren på besøk. Hans-Petter oppdaterer deg på hva som rører seg på sosiale medier, og hva du bør tenke på; i dag og i morgen.

10:00 Alexander Grimstad - Fanbooster

Alexander skal snakke om kundeservice på Facebook, og viktigheten av å svare, og ha oversikt over hva som kommer inn av kommentarer og henvendelser. Samt hvordan dette kan håndteres. Det gjelder å kunne ha is i magen når det stormer, samt få ut det positive potensialet som ligger i at kundene faktisk gidder å henvende seg til deg.

10:15 Pause

Mulighet til å strekke på beina og ta seg en kaffe.

10:35 Christian Brosstad

Hvordan utnytter man det nye medielandskapet? Christian er direktør for kommunikasjon og digital utvikling i Forbrukerrådet, og lidenskapelig opptatt av og inspirert av sosiale medier. På Social TBG vil han fortelle hvordan du kan la deg inspirere av de som gjør det bra, enten du er en stor eller liten bedrift.

11:30 Lunch

Det serveres lunch med tilhørende drikke til alle deltagere. En god anledning til å mingle litt?

12:30 Heidi Sperre-Flesland

Instagram. Hva bør du tenke på, hvordan skal du gjøre det? Heidi gir deg tips til hvordan du kan få mer ut av dine aktiviteter på Instagram.

13:15 Ole Kristian Bakkane

Hvordan skiller content marketing seg fra annen markedsføring og hvordan passer det inn i din markedsplan? I tillegg snakker Ole Kristian om trender, innsikt og fem ting du bør vite om content marketing i 2016.

14:00 Pause

En liten kaffepause.

14:15 Annonsering på Facebook og Instagram - Ludvik Høegh-Kron

Ludvik viser de nyeste annonseproduktene på Facebook og går igjennom hvordan man kan sette opp en vellykket kampanje på Instagram. Vi går også gjennom hvordan man lager en Canvas-annonse og fordelene ved videoannonsering.

15:00 Kommunikasjonsforeningen BuVeTe

Kommunikasjonsforeningen BuVeTe forteller om sitt arbeid.

15:15 Stian Reinhartsen

Kan man tjene penger på Snapchat? Hvordan aktiverer du den yngste målgruppen? Stian har blant annet Matoma på kundelisten, og er kanskje Norges råeste på Snapchat. Gjør deg klar for en forrykende avslutning på dagen.

16:00 Kristian Mehlum Lie - Oppsummering

Vi oppsummerer dagen og gjør oss klare for fest og mellomspill.

16:15 Mellomspill/Leirbål

Vi runder av dagen med en skikkelig leirbålsamling på Foynhagen. Her vil det bli servert mat og drikke til de som ønsker det. Husk å huk av for at du skal være med på fest når du bestiller billett. Det blir også mulighet til å snakke videre med rådgivere og foredragsholdere. Still de vanskelige spørsmålene, og ikke gi deg før du er fornøyd. Trenger du hjelp til å sette opp noen annonser på Facebook? Sliter du med å finne igjen din målgruppe? Vi hjelper deg på stedet.

Samarbeidspartnere